Rendezze be garázsát salgó polcrendszerrel!

Nem látja át a káoszt? Valószínű többször gondolt már arra, hogy garázsába, spájzába, kamrájába egy egységes polcrendszer kerüljön ami a legkisebb rendelkezésre álló területet is kihasználja. A hazai piacon sokféle polcrendszert lehet vásárolni, de valószínű egy pici (200-400 mm-es terület) ezek felhasználásával mindig kihasználatlan marad.

Van megoldás!

A 2D Salgó Polctervezővel és a salgó polcok col rendszerű hosszúságával a rendelkezésre álló terület közel 100%-osan kihasználható! Tervezze meg saját kezűleg polcrendszerét 2D Salgó Polctervező programunkkal egyszerűen, pár lépésben!

Adja meg méretét, színét, kivitelét az Ön által megvásárolni kívánt polcnak, és amennyiben megfelelőnek találja a végeredményt, egy gombnyomással kérjen rá ajánlatot, vagy rendelje meg webshopunkból.

Amennyiben bizonytalan, hívjon minket bizalommal! A salgó polcok könnyű szerelhetőségének és átrendezhetőségének köszönhetően nem okoz gondot egy át nem helyezhető cső vagy egy konnektor a polcrendszerben. Könnyen körbe építhető egy hűtőszekrény, fagyasztóláda, de kialakítható akár sífelszerelésének, vagy falra szerelt biciklijének helye. Az autó téli-nyári gumiváltása során fennmaradó abroncsok is kulturáltan és sérülés mentesen tárolhatók megoldásainkkal.

Összeszerelik szakembereink!

Tudjuk, hogy az Ön ideje drága. A salgó polcrendszerek összeszerelése hosszadalmas a szakemberek számára is. Több órát, akár napokat is igénybe vehet. Szeretnénk segíteni Önnek, hogy értékes idejét azzal tölthesse, ami valóban fontos. Kérje a helyszíni összeszerelés szolgáltatásunkat a megvásárolt polcrendszer mellé!

Kipakolunk Ön helyett!

Nézze át a meglévő polcot és gondolja át, hogy azzal akarja -e tölteni az egész hétvégét, hogy kipakolja? Bízza ezt szakértő munkatársainkra! Kérje kipakolás szolgáltatásunkat a megvásárolt polcrendszer mellé!

Kifestjük spájzát, garázsát, kamráját!

Bizonyára ismeri Ön is az érzést, mikor lepakolja kincseit a polcról és rádöbben jó lenne egy festés mielőtt visszapakol. Tapasztalataink szerint sokkal elégedettebbek vásárlóink ha szolgáltatás képpen kifestünk mielőtt beépítjük az új polcrendszert. Amit kínálunk: egyszeri foltglettelés, csiszolás, egyszeri fehér alapozás, kétszeri színfestés.

Ne fáradjon, vissza is pakolunk!

Csak mutassa meg kollégáinknak mit nem szeretne visszatenni új polcrendszerére. Bár tudjuk, hogy minden kincs, tapasztalataink azt mutatják, visszafelé kevesebbet szükséges pakolni. A legfontosabb: biztosítást kötöttünk kollégáinkra! Így ha véletlenül – mert bármi előfordulhat – eltörne pakolás közben egy értékes tárgy, a biztosítón keresztül a kárt megtérítjük.

Éljen a lehetőséggel!

Jó tervezést kíván a Store Design csapata