Gördíthető állványok

Hatékony, gazdaságos térkihasználás, rugalmas hozzáférés, kényelem, rendezett környezet, áttekinthető készlet, költséghatékonyság, modern külső és Store Design minőség jellemzi a gördíthető polcos állványt.

Célunk, hogy vevőink és a felhasználóink egyaránt elégedettek legyenek. A tárolási megoldásainkkal minden rendelkezésre álló köbcentimétert hatékonyan használhat ki legyen az akár a padláson, pincében vagy egy távolabbi épületben. A gördíthető salgó állványrendszert az Ön egyéni tárolási igényeihez és a hely speciális adottságaihoz igazítjuk. A tervezéskor nem jelent akadályt egy oszlop vagy egy szellőzőcső a helyiségben. A gördíthető salgó polcos állványrendszer a hagyományos több közlekedési folyosós állványrendszerhez képest minimum dupla tároló kapacitást biztosít, lehetővé téve- csak ott nyílik közlekedő folyosó, ahol éppen szükséges.

A gördíthető salgó polcos állványokat kétféle képpen lehet mozgatni: manuális és elektromos hajtással. A manuális és elektromos hajtású alvázak könnyedén gördülnek a megfelelő áttételnek köszönhetően az acélsíneken méretüktől függetlenül erőfeszítés nélkül mozgathatók. A gördíthető állványok egyesítik a magas minőséget, terhelhetőséget, optimális helykihasználást tartósságot. Mint ahogyan a polcos és kapcsolható állványrendszer úgy a gördíthető állványrendszer felépítményei és alvázai is kiegészíthetők különféle biztonsági és kényelmi berendezéssel.

Alvázak és felépítményeinek biztonsági berendezése: központi zár, folyosózár a kézi hajtókarba építve, illetéktelenek elleni védelem, borulásvédelem és ütköző.

Kényelmi berendezések: elektronika, LED világítás, akkusztikai panelek, segéd polc, polcosztók, nincs szükség új helység építésére, tömör gördíthető állvánnyal

A manuális és elektromos hajtású megoldásainkról bővebb információt itt talál:  manuális, elektromos hajtású