Elektromos gördíthető salgó állványok

Az elektromosan vezérelt gördíthető salgó állvány egyszerűen kezelhető, kényelmes és biztonságos. Az elektromos hajtású gördíthető állvány a kézi hajtású gördíthető salgó állványhoz képest ár érték arányban az eltérés minimális.

Az egyszerű érintőpanel segítségével könnyedén működésbe hozhatja a rendszert. Nincsen szükség hajtókarra. Gyors és kényelmes hozzáférést biztosít a fontos dokumentumokhoz. Mozgáskorlátozottak számára is könnyebben használható.

Az elektromos gördíthető salgó állványok esetében a személy és munkavédelem betartásáról a motoráram figyelő rendszer, mozgásérzékelők és a fotocellák hármas védelme gondoskodik. A gördíthető salgó állványok azonnal leállnak, ha azokat valaki mozgásba hozná, míg valaki más a folyosóba tartózkodik.

A gördíthető salgó állványok indulásánál és megállásánál a lágy indulás – lágy megállás funkciónak és a rázkódásmentes mozgásnak köszönhetően a tárolt anyagok, dokumentumok a helyükön maradnak. A fotocellák érzékelik, ha valami esetleg a folyosóban maradt, és a kocsik mozgását azonnal leállítják, megakadályozva egy esetleges véletlen sérülést.