Képfüggesztő rendszerek

Az általunk kínált modern képfüggesztő rendszerekkel elkerülhető, hogy - amennyiben Ön változtatni szeretne a falra felhelyezett képeken, (mennyiségén, méretén, elrendezésén) - a falfelület tele legyen szögek, csavarok, képszögek által ütött nyomokkal.

A képfüggesztő rendszerünknek köszönhetően falra csavarozott falkapcsokkal egy pattintással egy sínt lehet felhelyezni közel a mennyezethez. Ez diszkrét és stílusos megoldás. A sínbe szabadon választható hosszúságú speciális fém sodronyt vagy damilt lehet beakasztani, melyre különböző teherbírású képakasztót lehet elhelyezni tetszőleges magasságban. Egy sodronyra több akasztó is elhelyezhető, így több képet is függeszthetünk egymás alá. Ezzel a megoldással a választott sínrendszer teherbírásának figyelembe vételével egy teljes fal berendezhető függesztett képekkel, bármikor átrendezhető módon.

A képfüggesztő rendszerek a legideálisabbak múzeumok, képgalériák számára, hiszen gyakran változó tárlat esetén sem okoz problémát a bővítés vagy a rendszer újra kialakítása. Amennyiben a helyiségben a kiállítandó téma, műtárgy változik, a látogatóknak a falon nem kell a szögek által ütött lyukakkal szembesülni, mert a sínrendszer szinte észrevehetetlen. Egy későbbi tárlathoz a képfüggesztő rendszer átalakítható, bővíthető.

Egyre gyakrabban találkozhatunk vele iskolában, bankban, szállodában, lakásban, munkahelyen, képgalériákban, múzeumokban.

Választható fehér és ezüst kivitelben, de enteriőrhöz illően festhető. A képfüggesztő rendszer sínszálai választhatók 20kg, 25 kg, 45 kg, 100kg / m teherbírással. Egyes típusaihoz beépíthető spot világítás is választható!